طرز تهيه زولبيا مخصوص و خوشمزه ويژه ماه مبارک رمضان همراه با دست

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

اگر هرگونه سوال و یا اشکالی در رابطه با این زمینه و یا هر زمینه تحصیلی
مانند: مدرسه ، دانشگاه ، کنکور ، ارشد ، دکتری ، نظام وظیفه و... دارید ؛

...کافیست با ما تماس بگیرید

شماره تماس از خط ثابت 02170705003

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل



طرز تهيه زولبيا


زولبيا ، شربت زولبيا ، طرز تهيه زولبيا


با ما همراه باشيد تا طرز تهيه زولبيا را برايتان آموزش دهيم . زولبيا و باميه مهمان ثابت خانه هاي مردم ايران در ماه مبارک رمضان است و واقعا شيريني خوشمزه اي هست که در موقع افطار خوردنش لذت بخش هست. با اين دستوري که برايتان مي گذاريم مطمئن باشيد که شيريني رو به سبک قنادي ها مي تونيد تهيه کنيد و از همه مهمتر اينکه از سلامت اين شيريني اطمينان خاطر داريد.


با اين مقدار مواد براي حدود 12 نفر مي توانيد زولبيا تهيه کنيد.


 
































مواد لازم براي تهيه زولبيا
نشاسته150 گرم
ماست150 گرم (يا نصف ليوان)
آرد 2 قاشق چاي خوري
گلاب3 قاشق غذاخوري
جوش شيريننصف قاشق چاي خوري
روغن جامد1 قاشق غذاخوري

 




























مواد لازم براي شربت زولبيا
شکر نيم کيلو (يا 2 ليوان)
گلابيک چهارم ليوان
زعفران دم کرده2 قاشق غذا خوري
آبليمو1 قاشق غذاخوري
آب1 ليوان

 


طرز تهيه زولبيا


مراحل تهيه زولبيا به اين صورت است که شما ابتدا بايد شربت زولبيا را آماده کنيد و کنار بگذاريد . آب و شکر را در ظرفي بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا شکر در آب حل شود و آب شروع به جوشيدن کند . بعد از جوشيدن زعفران و گلاب و آبليمو را اضافه کنيد و بگذاريد حدود يک ربع جوش بخورد بعد ظرف را از روي حرارت برداريد تا شربت کمي خنک شود.


حالا مشغول تهيه زولبيا شويد . ماست و نشاسته را با هم در ظرفي مخلوط کنيد و خوب هم بزنيد تا يکدست شود . سعي کنيد از ماستي استفاده کنيد که نه خيلي آبدار باشد و نه خيلي سفت باشد تا زولبيا بافت لطيفي داشته باشد . آرد را 2 مرتبه الک کنيد و همراه با روغن جامد به مخلوط نشاسته و ماست اضافه کنيد . در مرحله آخر جوش شيرين و گلاب را اضافه کنيد و مايه را مخلوط کنيد . مايه زولبيا آماده شده است فقط حواستان باشد غلظتش بايد مثل ماست باشد و اگر احساس کرديد خيلي سفت شده است کمي گلاب اضافه کنيد تا شل تر شود.


در قابلمه اي روغن بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا حسابي داغ شود . از مايه زولبيا داخل قيف بريزيد و با قيچي ته قيف را ببريد و داخل روغن داغ به شکل دايره هاي تو در تو بريزيد تا سرخ شوند . بعد از اينکه زولبيا ها سرخ شدند و آن ها را از روغن خارج کرديد سريع آنها را داخل شربت بيندازيد و بگذاريد 10 دقيقه داخل شربت بمانند. وقتي زولبيا را داخل شربت قرار مي دهيد شربت بايد گرم باشد. به جاي قيف مي تونيد مايه زولبيا را داخل جعبه سس بريزيد.


اين شربت را براي باميه هم مي توانيد استفاده کنيد.


ãäÈÚ

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما
عکس آقای خامنه ای

آخرین جستجو ها

اگر هرگونه سوال و یا اشکالی در رابطه با این زمینه و یا هر زمینه تحصیلی
مانند: مدرسه ، دانشگاه ، کنکور ، ارشد ، دکتری ، نظام وظیفه و... دارید ؛

...کافیست با ما تماس بگیرید

شماره تماس از خط ثابت 9099071613

شماره تماس دوم از خط ثابت 02170705003

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل