آموزش و طرز تهيه باميه خيلي خوشمزه مخصوص ماه رمضان به همراه نکات

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

اگر هرگونه سوال و یا اشکالی در رابطه با این زمینه و یا هر زمینه تحصیلی
مانند: مدرسه ، دانشگاه ، کنکور ، ارشد ، دکتری ، نظام وظیفه و... دارید ؛

...کافیست با ما تماس بگیرید

شماره تماس از خط ثابت 02170705003

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل



طرز تهيه باميه


باميه ، زولبيا و باميه ، طرز تهيه باميه


 


با ما همرا باشيد تا طرز تهيه باميه را به شما آموزش دهيم.اين شيريني ها بسيار خوش طعم بوده و طرفداران بسياري در ماه رمضان  و روي سفره افطار دارد.شما مي توانيد اين شيزيني خوشمزه را خوردتان در منزل تهيه کرده و از خريدن آن از بيرون خودداري کنيد.درست کردن باميه اصلا سخت نيست ولي نکات مهمي دارد که ما همه را در اين براي شما بازگو کرده ايم تا در نهايت يک باميه طلايي با شربت مخصوص سر سفره شما روزه داران عزيز قرار بگيرد.















































مواد لازم باميه
آرد1 پيمانه
تخم مرغ3 عدد
شکر2 قاشق غذاخوري
آب1 ليوان
کره50 گرم
مواد لازم شربت باميه
شکر2 پيمانه
گلابنصف پيمانه
زعفران دم کرده2 قاشق غذاخوري
آبليمو1 قاشق چايخوري

دستور پخت و طرز تهيه باميه


براي تهيه باميه ابتدا بايد شربت آن را تهيه کنيد.براي تهيه شربت ابتدا بايد يک ظرف مناسب روي اجاق بگذاريد و شکر را به همراه آب درون آن بريزيد و زير آن را روشن کرده و حرارت را ملايم کنيد.آب و شکر را خوب مخلوط کنيد تا شکر کاملا در آب حل شود و بعد زعفران دم کرده را به همراه گلاب و آبليمو به آن اضافه کنيد و اجازه دهيد تا براي مدت 10 دقيقه شربت جوش بخورد و بعد آن را از روي حرارت برداريد.بعد از اينکه شربت باميه تهيه شد نوبت به تهيه خود باميه مي رسد.آب را به همراه کره درون قابلمه بريزيد و روي اجاق بگذاريد تا آب جوش شود.آرد را خوب الک کنيد و به همراه شکر به آب بيفزايد و حسابي هم بزنيد تا خمير کاملا جم شود.توجه کنيد که خمير را بايد توسط قاشق چوبي بطور سريع و مداوم هم بزنيد.اکنون خمير باميه شما کمي سفت مي شود اما بايد آن را براي مدت تقريبي 20 دقيقه روي حرارت تفت بدهيد تا آرد پخته شده و بوي خامي آن گرفته شود.2 قاشق غذاخوري شربت را نيز به خمير اضافه کنيد و هم بزنيد تا خوب به خورد خمير برود.خمير را براي 10 دقيقه با حرارت ملايم تفت بدهيد تا بپزد ، بعد قابلمه را از روي حرارت برداشته و صبر کنيد تا خمير خنک شود و بعد تخم مرغ ها را به آن اضافه کنيد و حسابي مخلوط کنيد تا خميره نرم و يکدستي بدست آيد.مقدار زيادي روغن درون قابلمه يا شير داغ کن بريزيد.خمير باميه را درون يک قيف با سر ماسوره اي بريزيد و درون روغن قيچي کنيد و حرارت زير اجاق را ملايم کنيد.بامبه ها را بعد از در آوردن از روغن به همان صورت داغ درون شربت ولرم بريزيد تا حسابي شربت بخورد آنها برود.شربت خوب باعث زياد شدن کيفيت نهايي باميه مي شود و تاثير زيادي دارد.توجه کنيد که شربت بايد خوب قوام آماده بايد و غليظ ، کشدار ، براق و بدون شکر باشد.اگه شربت رقيق باشد زولبيا يا باميه شما درون آن خمير مي شود.


 


نکات مهم در تهيه باميه


هنگام قرار داردن باميه در شربت توجه کنيد که شربت بايد حتما ولرم باشد.نشانه پخته شدن آرد صداي چيز چيز مانندي است که در موقع هم زدن به گوش ميرسد.خمير را به هيچ وجه درون يخچال نگذاريد و حتما بعد از سرد شدن تخم مرغ ها را به آن اضافه کنيد.زماني که باميه ها را قيچي مي کنيد سر قيچي را چرب کنيد تا خمير به آن نچسبد.در زمان سرخ شدن باميه ها را مدام بهم بزنيد تا يکدست سرخ شده و به هم نچسبند.در صورتي که در محل زندگي شما هوا داراي رطوبت مي باشد مي توانيد دو قاشق گلوکز يا بادکا درون شربت بريزيد تا از خمي رشدن باميه شما جلوگيري کنه.


[divider]


مطالب پيشنهادي : زولبيا


ãäÈÚ

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما
عکس آقای خامنه ای

آخرین جستجو ها

اگر هرگونه سوال و یا اشکالی در رابطه با این زمینه و یا هر زمینه تحصیلی
مانند: مدرسه ، دانشگاه ، کنکور ، ارشد ، دکتری ، نظام وظیفه و... دارید ؛

...کافیست با ما تماس بگیرید

شماره تماس از خط ثابت 9099071613

شماره تماس دوم از خط ثابت 02170705003

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل